Politica de confidentialitate

Această pagină a fost modificată ultima oară pe 28 mai 2018.

  1. Introducere

BARBATO TRADE SRL, societate cu sediul in București, Sector 2, Strada Părintele Stăniloaie 10, având cod de identificare fiscala RO 32779961, fiind înregistrata la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub nr. J40 /1645/2014, (denumita in continuare „BARBATO TRADE”) este operator al datelor personale procesate prin intermediul https://out-door.ro/(in continuare „Site-ul”).

Site-ul este găzduit de firma Pan Net SRL.

BARBATO TRADE se angajează sa respecte și să asigure confidențialitatea datelor dvs. cu caracter personal. Vom trata toate datele personale furnizate de dvs. ca fiind confidențiale si vom prelucra numai informațiile permise de legislația aplicabila, pentru scopuri legitime, in mod echitabil si transparent.

Aceasta nota de informare (in continuare „Politica de Confidentialitate”) descrie politicile si practicile BARBATO TRADE privind colectarea si utilizarea datelor dvs. personale si va ofera informatii esentiale cu privire la drepturile dvs. in calitate de persoana vizata si modalitatea in care vi le puteti exercita.

Confidentialitatea informatiilor este o responsabilitate permanenta si, prin urmare, vom actualiza din cand in cand aceasta notificare de confidentialitate pe masura ce vom intreprinde noi practici privind datele cu caracter personal sau vom adopta noi masuri de securitate. In ceea ce priveste prelucrarea datelor bazate pe consimtamant (dupa cum este descris mai jos), va vom notifica orice modificare si vom solicita consimtamantul dvs. suplimentar.

  1. Contextul legislativ

Conform cerintelor Regulamentului (UE) 2016/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE (in continuare denumit „Regulamentul GDPR” sau „GDPR”) aplicabil din data de 25 mai 2018, avem obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le prelucram prin intermediul Site-ului in acord cu prevederile Regulamentului GDPR.

Pentru mai multe detalii privind continutul acestei norme juridice, va rugam sa accesati urmatorul link:

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/?uri=CELEX%3A32016R0679

  1. Responsabilul cu protectia datelor cu caracter personal

Am desemnat un responsabil cu protectia datelor in ceea ce priveste toate aspectele legate de protectia datelor cu caracter personal, iar dvs. puteti contacta responsabilul cu protectia datelor cu privire la toate chestiunile legate de prelucrarea datelor dvs. si la exercitarea drepturilor dvs. potrivit dispozitiilor legale aplicabile, in special daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la modul in care noi prelucram datele dvs. cu caracter personal. Adresa de e-mail la care puteti contacta responsabilul cu protectia datelor este: office@out-door.ro

  1. Cum colectam si folosim (procesam) informatiile dvs. personale

Prin intermediul Site-ului putem colecta, stoca si utiliza urmatoarele tipuri de date personale:

4.1 Informatii personale pe care le colectăm în mod automat:

  • informatii despre computerul dvs. si despre vizitele si utilizarea acestui site web (inclusiv adresa dvs. IP, locatia geografica, tipul si versiunea browserului, sistemul de operare, sursa de recomandare, durata vizitei, vizualizarile de pagina si caile de navigare ale site-ului);
  • informatiile care sunt generate in timpul utilizarii Site-ului (inclusiv calendarul, frecventa si modelul Site-ului).

4.2 Informatii personale pe care ni le furnizați la plasarea unei comenzi și/sau crearea unui cont de client:

  • date generale de identificare: nume, prenume;
  • date de domiciliu/resedinta: adresa de livrare, adresa de facturare (tara, strada, numar, apartament, complex, unitate, oras, judet, cond postal);
  • date de contact: numar de telefon, adresa de e-mail;
  • note de comandă: anumite detalii pentru livrare;
  • date bancare (doar în masura in care alegi sa efectuati plata prin transfer bancar direct): numarul de cont, numele titularului, instituția bancara;
  • parola contului de client.

4.3 Informatii personale care sunt inregistrare prin intermediul contului de client și secțiunii wishlist:

  • istoric de comenzi;
  • produsele adaugate in whislist.

4.4 Informatii personale pe care ni le furnizați în scopul abonării la notificarile prin e-mail si/sau buletinele de stiri:

  • adresa de e-mail

4.5 Informatii personale pe care ni le furnizați atunci când postați o recenzie cu privire la produsele noastre:

  • numele, adresa de e-mail;
  • rating, recenzie (review).

4.5 Informații personale pe care ni le furnizați atunci când ne contactați:

  • informațiile conținute in sau legate de orice comunicare pe care ne-o trimiteți sau trimiteți prin acest site (inclusiv corespondenta cu noi, conținutul comunicării si datele asociate cu comunicarea);
  • orice alte date personale pe care ați ales sa ni le trimiteți.

4.6 Date personale ale minorilor

Acest Site nu se adresează minorilor. Precizam ca nu vom solicita ori primi informații, de orice natura, de la minori sub 16 ani.

4.7 Ce se întâmpla daca nu ne furnizați datele dvs.

Puteți accesa acest Site fără a ne furniza datele dvs. personale. În situația în care doriți să plasați o comandă, să înregistrați un cont de client sau să luați legătura cu noi, va fi necesar să ne furniza date personale. Vă solicităm să ne furnizați doar acele date care sunt strict necesare pentru ca site-ul nostru sa va poată furniza produsele și/sau serviciile pe care le-ați achiziționat sau le-ați solicitat si sa va autentificați, astfel încât sa știm ca sunteți dvs. si nu altcineva(de exemplu, avem nevoie de adresa dvs. pentru a vă livra produsele). În profilul dvs., puteți chiar sa introduceți numai cantitatea minima de informații (nume si informații de contact) si puteți sa va editați profilul in orice moment. Va puteți retrage oricând acordul pentru primirea de buletine informative din partea noastră (comunicarea de marketing, publicitate).

Rețineți ca, în anumite situații, daca refuzați să ne furnizați datele dvs., cel mai probabil nu vom putea comunica cu dvs. si nu vom putea sa va preluăm, prelucrăm/onorăm comenzile de produse.

4.8 Scopurile utilizării datelor dvs. cu caracter personal

Datele personale transmise prin intermediul acestui Site si datele personale pe care le-am colectat de la dvs. sau de la terți sau din surse publicevor fi utilizate in scopurile specificate in aceasta Politica de confidențialitate. In funcție de relațiile pe care le avem sau dorim sa le avem cu dvs., vom și/sau putem folosi datele dvs. personale in următoarele scopuri pe baza temeiurilor juridice prezentate mai jos:

  1. Comunicări, soluționarea cererilor și plângerilor, suport clienți bazate pe interesul legitim al BARBATO TRADE potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca ne-ați contactat prin intermediul acestui Site sau in alt mod, va putem procesa numele, datele de contact, si alte informații pe care ni le-ați furnizat pentru a va putea răspunde la întrebări, solicitări, pentru a organiza întâlnirea, convorbirea telefonica sau alte comunicări;
  1. Achiziția de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. b) din Regulamentul GDPR: prin achiziționarea de produse prin intermediul acestui site, sunteți de acord sa deveniți parte la un Contract, ale cărui Termeni si condiții vor fi stipulate in contract sau aici. In acest caz, datele dvs. personale, cum ar fi numele complet, datele de contact, adresa, detaliile de plata (daca plătiți) vor fi prelucrate de către BARBATO TRADE in următoarele scopuri: sa încheiem contractul privind produsul achiziționat de pe Site-ul nostru, să confirmăm comanda, sa expediem produsul la adresa indicata de dvs., sa încasăm prețul produsului achiziționat sau sa păstram informațiile dvs. atunci când doriți să returnați produsul achiziționat in acord cu Termenii si condițiile contractuale generale;
  1. Crearea unui cont de client, în bazaconsimțământului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: în măsura în care optați pentru înregistrarea unui cont de client, vom procesa datele dvs. personale pentru a vă crea profilul de client și pentru a vă reține istoricul de comenzi și produsele din wishlist.

Puteți gestiona datele dvs. personale in contul dvs. personal aici.

Dacă vă răzgândiți, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul prin prin selectarea opțiunii ștergere cont.Menționăm faptul că nu vor fi afectate prelucrările efectuate în baza consimțământului anterior retragerii sale.

  1. Facturare și arhivare documente contabile, în baza obligațiilor noastre legale potrivit art. 6 alin. (1) lit. c) din Regulamentul GDPR: vom procesa numele și adresa dvs. pentru emiterea facturii fiscale (confom Legii nr. 227/2015 privind Codul Fiscal) și păstrarea documentelor contabile (conform Legii nr. 82/1991 privind contabilitatea).
  1. Publicarea rating-urilor și recenziilor (review-urilor) dvs, pe baza consimțământului dvs.potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: în măsura în care ne transmiteți un rating sau o recenzie cu privire la produsele pe care le-ați achiziționat, vom publica respectivul rating sau respectiva recenzie pe Site în baza consimțământului dvs.
  1. Marketing si relații publice, pe baza consimțământului dvs. potrivit art. 6 alin. (1) lit. a) din Regulamentul GDPR: daca sunteți vizitator al site-ului nostru, putem procesa prin cookie-uri si semnalizatoare web adresa dvs. IP, locația geografica, tipul si versiunea browser ului, sistemul de operare, sursa de referința, durata vizitei, fișierele log, interacțiunile cu site-ul nostru web si cu campaniile noastre online, datele colectate automat despre dvs. sau dispozitivul dvs. in conformitate cu aceasta Politica de confidențialitate, informațiile pe care le-ați furnizat prin intermediul formularului de site sau serviciile achiziționate (valoarea, data, surse de date, note si remarci) pentru a efectua cercetări de marketing si pentru a analiza caracteristicile vizitatorilor acestui site, pentru a evalua impactul comunicării noastre de marketing si pentru a o adapta la tendințele detectate, pentru a planifica viitoarele noastre activități de marketing, pentru a pregăti analiza noastră de business, pentru a personaliza serviciile si comunicările pentru dvs., pentru a orienta publicitatea sau pentru a oferi marketing direct a acelorași sau a unor produse si servicii similare. De asemenea, daca sunteți abonatul nostru la newsletter, puteți primi materialele noastre de marketing, va putem procesa datele personale pe care ni le-ați furnizat pentru a distribui materiale promoționale, putem face anunțuri despre adăugiri si modificări privind serviciile noastre, putem personaliza acest site si comunicarea noastră de marketing pentru dvs., va putem trimite notificări prin e-mail (de exemplu despre ofertele noastre), putem trimite buletine de știri si revistele noastre de e-mail (ne puteți informa in orice moment daca nu mai sunteți interesat de aceste materiale) sau va putem trimite comunicări de marketing referitoare la activitatea noastră despre care credem ca ar putea fi de interes pentru dvs.

Dacă vă răzgândiți, aveți dreptul să vă retrageți în orice moment consimțământul prin accesarea butonului “Dezabonare” din cadrul buletinelor noastre informative. Menționăm faptul că nu vor fi afectate prelucrările efectuate în baza consimțământului anterior retragerii sale.

  1. Mentenanță, securitate, apărarea drepturilor noastre în justiție, bazata pe interesul legitim al BARBATO TRADE potrivit art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulamentul GDPR: daca sunteți vizitator al acestui site, putem prelucra datele personale pe care le-ați încărcat, datele colectate automat despre dvs. sau despre dispozitivul dvs., in conformitate cu aceasta notificare de confidențialitate (de exemplu prin cookie-uri, semnalizatoare web) pentru a păstra acest site securizat împotriva fraudei, pentru protejarea drepturilor si intereselor BARBATO TRADE si ale terților si pentru protejarea drepturilor de proprietate intelectuala. Menționam ca aceste informații pot fi dezvăluite in scopul investigării sau urmăririi penale.
  1. Protecția împotriva fraudei, investigații ale autorităților publice și organelor judiciare, pentru a ne îndeplini obligațiile legale, conform art. 6 alin. (1) lit. c) din Regulamentul GDPR: pentru a preveni cazurile de fraudă sau în cazul desfășurării unor proceduri legale sau investigații ale autorităților și organelor abilitate de lege, suntem obligați prin lege să punem la dispoziția autorităților/organelor competente informațiile necesare/solicitate, inclusiv datele dvs. personale.
  1. Dezvăluirea si transferul datelor cu caracter personal

Pentru a vă oferi servicii la standarde înalte și pentru a vă onora comenzile plasate pe Site, vom divulga unor destinatari doar acele data care sunt strict necesare pentru prestarea activităților specifice, după cum urmează:

  • Societăți de curierat – în scopul livrării comenzilor dvs.;
  • Societate IT – în scopul mentenanței și depanării Site-ului, conturilor de client;
  • Societatea care prestează servicii de depozitare – în scopul pregătirii produselor în vederea livrării și operării retururilor;
  • Furnizorii serviciilor de contabilitate – în vederea întocmirii documentelor financiar-contabile și fiscale;
  • Procesatorul de plăți online, Netopia S.R.L. – pentru procesarea plăților online prin intermediul MobilPay, în cazul în care optați pentru această modalitate de plată. Menționăm faptul că datele cardului dvs. sunt procesate direct de către Netopia S.R.L. și nu ajung în posesia noastră.

Unele dintre entitățile de mai sus prelucrează datele cu caracter personal în numele „BARBATO TRADE”, aceste persoane fiind denumite persoane împuternicite de operator in acord cu prevederile Regulamentului GDPR. Folosirea împuterniciților este justificata de rațiuni de business, de cele mai multe ori vorbim despre servicii specializate, profesioniste care pot gestiona volumele necesare si asigura tehnologia prin care BARBATO TRADE sa-si poată îndeplini atribuțiile. Menționam ca datele nu sunt transmise concomitent tuturor împuterniciților.

În plus, în măsura permisa de legile aplicabile in materie de protecție a datelor, putem divulga datele dvs. personale unor clienți (pentru implicarea in afaceri sau pentru a confirma calitatea înalta a serviciilor noastre), auditori, agenții, autorități de supraveghere sau alți furnizori de servicii externe pentru a ne îndeplini obligațiile contractuale.

Putem, de asemenea, dezvălui datele dvs. personale:

  • in măsura in care suntem obligați sa facem acest lucru prin lege;
  • in legătura cu orice procedura judiciara in desfășurare sau potențiala;
  • pentru a stabili, exercita sau apară drepturile legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane in scopul prevenirii fraudei).

Informațiile pe care le colectam de la dvs. vor fi prelucrate in în principal în Spațiul Economic European.

În măsura în care vom fi nevoiți să transmitem datele dvs. în afara Spațiului Economic European, ne vom asigura că securitatea datelor este protejată și că transferul este permis de către lege, fiind aplicabilă una dintre garanțiile de mai jos:

  • Comisia Europeană a emis o decizie prin care recunoaște caracterul adecvat al protecției datelor în statul terț;
  • beneficiarul a semnat un contract pe baza „clauzelor contractuale standard" aprobate de Comisia Europeană, asumându-și obligația de a proteja informațiile personale la standarde europene;

sau

  • pentru situații specifice, am obținut consimțământul dvs. prealabil.

BARBATO TRADE minimizează riscul pentru drepturile si libertățile dvs., prin faptul ca nu colectează sau stochează informații sensibile despre dvs.

  1. Drepturile dvs. și exercitarea lor

În conformitate cu Regulamentul GDPR și având în vedere calitatea dvs. de persoanî vizată, beneficiați de următoarel drepturi cu privire la datele dvs. personale:

6.1. Dreptul la acces

La solicitarea dvs., vă vom confirma dacă procesăm datele dvs. personale și, în caz afirmativ, vă vom furniza o copie a datelor dvs. personale care fac obiectul prelucrării BARBATO TRADE, precum și următoarele informații:

(a) scopurile prelucrării;

(b) categoriile de date cu caracter personal vizate;

(c) destinatarii sau categoriile de destinatari cărora datele cu caracter personal le-au fost sau urmează să le fie divulgate, în special destinatari din țări terțe sau organizații internaționale;

(d) acolo unde este posibil, perioada pentru care se preconizează că vor fi stocate datele cu caracter personal sau, dacă acest lucru nu este posibil, criteriile utilizate pentru a stabili această perioadă;

(e) existența dreptului de a solicita operatorului rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal ori restricționarea prelucrării datelor cu caracter personal referitoare la persoana vizată sau a dreptului de a se opune prelucrării;

(f) dreptul de a depune o plângere în fața unei autorități de supraveghere;

(g) în cazul în care datele cu caracter personal nu sunt colectate de la persoana vizată, orice informații disponibile privind sursa acestora;

(h) existența unui proces decizional automatizat incluzând crearea de profiluri, menționat la articolul 22 alineatele (1) și (4), precum și, cel puțin în cazurile respective, informații pertinente privind logica utilizată și privind importanța și consecințele preconizate ale unei astfel de prelucrări pentru persoana vizată.

În cazul în care transferăm datele dvs. în afara Spațiului Economic European sau către o organizație internațională aveți dreptul să fiți informat cu privire la garanțiile adecvate aplicate.

Prima copie a datelor personale este furnizată în mod gratuit. Pentru solicitarea de exemplare suplimentare putem percepe o taxă suplimentară rezonabilă, ținând seama de costurile administrative aferente.

6.2. Dreptul la rectificarea și/sau completarea datelor

Dacă datele pe care le deținem cu privire la dvs. sunt inexacte sau incomplete, aveți dreptul să le corectați, respective să le completați. Aveți posibilitatea de a opera personal modificările necesare prin logarea în contul dvs. personal sau puteți formula o solicitare în acest sens, urmând ca noi să efectuăm operațiunile necesare.

Cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate, vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele dvs. rectificarea sau completarea datelor dvs.. La solicitarea dvs. vă vom informa care sunt destinatarii respectivi.

6.3. Dreptul la ștergerea datelor sau dreptul de fi uitat

Ne puteți cere să ștergem informațiile dvs. personale și noi vom da curs solicitării dvs., fără întârzieri nejustificate., în cazul în care se aplică una dintre situațiile de mai jos:

  1. Datele nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;
  2. Vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor dvs., în situația în care prelucrarea datelor are ca temei consimțământul dvs. și nu există nici un alt temei juridic în baza căruia noi să vă procesăm datele personale;
  3. Vă opuneți prelucrării datelor dvs. în temeiul interesului nostru legitim, inclusiv cu privire la crearea de profiluri în baza acestui temei sau vă opuneți prelucrării datelor în scopuri de marketing direct, inclusiv creării de profiluri în scopuri de marketing direct;
  4. datele dvs. au fost prelucrate în mod ilegal;
  5. Datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale care ne revine în temeiul dreptului Uniunii sau al dreptului național;
  6. Datele personale au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii informaționale către copii iar temeiul prelucrării este consimțământul.

Cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate, vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele dvs. ștergerea datelor dvs.. La solicitarea dvs. vă vom informa care sunt destinatarii respectivi.

Ne rezervăm dreptul de a refuza ștergerea datelor dvs. atunci când prelucrarea lor este necesară pentru:

  1. Pentru exercitarea dreptului la liberă exprimare și la informare;
  2. Pentru respectarea unei obligații legale care ni se aplică în calitate de operator de date cu caracter personal;
  3. În scopuri de arhivare în interes public, cercetare științifică sau istorică sau în scopuri statistice, în măsura în care ștergerea datelor este susceptibil să facă imposibilă sau să afecteze în mod grav realizarea obiectivelor prelucrării respective;
  4. Pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

6.4. Dreptul la restricționarea prelucrării datelor

Ne puteți cere să blocăm și să restricționăm prelucrarea informațiilor dvs. personale în cazul în care se aplică una dintre situațiile de mai jos:

  1. Contestați exactitatea datelor – în acest caz, la solicitarea dvs., vom restricționa prelucrarea pentru perioada în care efectuăm verificările necesare privind exactitatea datelor dvs.;
  2. prelucrarea datelor este ilegală și nu doriți ștergerea datelor dvs.;
  3. Nu mai avem nevoie de datele dvs. în scopul prelucrării, dar datele prelucrate cu privire la dvs. vă sunt necesare pentru constarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  4. V-ați opus prelucrării datelor dvs. în temeiul interesului nostru legitim, inclusiv cu privire la crearea de profiluri în baza acestui temei – în acest caz, la solicitarea dvs., vom restricționa prelucrarea pentru perioada în care verificăm dacă drepturile noastre legitime nu prevalează asupra drepturilor dvs.

În cazul în care prelucrarea datelor dvs. a fost restricționată, vom putea doar să stocăm datele dvs. Orice altă modalitate de prelucrare în afara stocării se va realiza doar:

  • după obținerea consimțământului dvs;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;
  • pentru protecția drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice;
  • din motive de interes public important al Uniunii sau al unui stat membru.

Vă vom informa înainte de a ridica orice restricție de prelucrare stabilită conform celor de mai sus.

Cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate, vom comunica fiecărui destinatar căruia i-au fost divulgate datele dvs. restricționarea prelucrării acestor date. La solicitarea dvs. vă vom informa care sunt destinatarii respectivi.

6.5. Dreptul la portabilitatea datelor

Aveți dreptul de a primi datele care vă privesc și pe care ni le-ați furnizat în vederea transmiterii lor către un alt operator de date, în următoarele situații:

  1. prelucrarea datelor dvs. se bazează pe consimțământul dvs. sau pe un contract între noi și dvs.;
  2. prelucrarea datelor dvs. este efectuată prin mijloace automate.

Vă vom furniza datele personale într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat.

Dacă este fezabil din punct de vedere tehnic, ne puteți solicita ca datele dvs .personale să fie transmise direct operatorului indicat de către dvs.

6.6. Dreptul la opoziție

Ne puteți solicita să nu mai procesăm informațiile dvs. personale din motive legate de situația particulară în care vă aflați și dacă prelucrarea datelor dvs. se realizează în temeiul interesului nostru legitim. Vom înceta prelucrarea datelor dvs. cu excepția cazului în care demonstrăm că avem motive legitime și imperioase care justifică prelucrarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților dvs. sau dacă scopul prelucrării este constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

În plus față de cele de mai sus, ne puteți solicita să nu mai prelucrăm datele dvs. personale în scopuri de marketing direct, inclusiv pentru crearea de profiluri legată de marketingul direct respectiv.

6.7. Drepturi cu privire la procesul individual automatizat, inclusiv crearea de profiluri

Aveți dreptul de a nu fi supus unei decizii, atunci când este bazată pe prelucrarea automată, inclusiv de a nu fi supus profilării, în cazul în care decizia automată sau profilarea produc efecte juridice sau vă afectează în mod semnificativ, cu excepția următoarelor cazuri:

  1. decizia automată este necesară pentru încheierea sau executarea unui contract între dvs. și noi;
  2. decizia automată este autorizată prin dreptul Uniunii Europene sau dreptul intern care se aplică BARBATO TRADE și are prevede, de asemenea, măsuri corespunzătoare pentru protejarea drepturilor, libertăților și intereselor legitime ale persoanei vizate;
  3. decizia automată are la bază consimțământul dvs. expres.

În cazul în care sunt aplicabile cazurile indicate la literele a) și c) de mai sus, puteți solicita exercitarea următoarele drepturi corelative:

  • dreptul de a obține intervenție umană din partea noastră;
  • dreptul de a vă exprima punctul de vedere;
  • dreptul de a contesta decizia automată.

6.8. Dreptul la retragerea consimțământului

Dacă ne bazăm pe consimțământul dvs. (sau consimțământul explicit) ca bază legală pentru procesarea informațiilor dvs. personale, aveți dreptul să vă retrageți consimțământul în orice moment, iar noi vom înceta prelucrarea datelor dvs. personale.

Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrărilor datelor dvs. personale efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.

6.9. Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP)

Aveți dreptul de a vă adresa Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) în situația în care considerați că prelucrarea datelor dvs. nu este conformă cu legislația in vigoare. Mai multe informații cu privire la ANSPDCP puteți obține accesând linkul http://www.dataprotection.ro/.

Datele de contact ale Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt următoarele:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal

Adresa: Bucuresti, b-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, sector 1, cod postal 010336

Pagina de internet:http://www.dataprotection.ro

Adresa de e-mail: anspdcp@dataprotection.ro

Telefon:+40.318.059.211; +40.318.059.212

Fax: +40.318.059.602

6.10. Dreptul la o cale de atac judiciară

Fără a aduce atingere oricăror alte căi de atac administrative sau nejudiciare, aveți dreptul de a exercita o cale de atac judiciară eficientă împotriva unei decizii obligatorii din punct de vedere juridic a ANSPDCP.

6.11. Exercitarea drepturilor dvs.

Transmiterea solicitării de exercitare a unui drept/drepturilor dvs. În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile de persoană vizată, ne puteți contacta telefonic sau în scris folosind datele de contact ale Responsabilului cu protecția datelor.

Identificarea solicitantului. Pentru a facilita procesarea cererii dvs. avem rugămintea să vă identificați într-un mod cât mai complet. În măsura în care avem îndoieli întemeiate cu privire la identitatea solicitantului, vă vom cere informații suplimentare în vederea confirmării identității dvs.

Termen de răspuns. Vom răspunde solicitărilor dvs. fără întârzieri nejustificate și în orice caz, în cel mult o lună de la data primirii solicitării dvs. În măsura în care cererea dvs. este complexă sau ne aflăm în situația de a procesa un număr mare de cereri, vom putea amâna motivat furnizarea răspunsului cu cel mult încă 2 luni, cu informarea dvs. prealabilă.

Furnizarea răspunsului.Răspunsul nostru și eventualele informații solicitate în format electronic, vă vor fi furnizate în format electronic, cu excepția cazului în care solicitați furnizarea acestora în alt format.

Refuzul.În măsura în care vom refuza să îndeplinim solicitarea dvs., vă vom informa cu privire la motivele justifică această decizie și cu privire la posibilitatea de depune o plângere în fața ANSPDCP și de a introduce o cale de atac judiciară.

Taxe.Exercitarea drepturilor dvs. în calitate de persoană vizată este gratuit. Cu toate acestea, în măsura în care cererile dvs. au un caracter vădit nefondat sau sunt excesive, mai ales din prisma repetitivității lor, ne rezervăm dreptul de a percepe o taxă sau de a refuza îndeplinirea celor solicitate.

  1. Pastrarea datelor cu caracter personal

Datele dvs. personale sunt stocate de catre BARBATO TRADE pe serverele sale, doar pentru perioada de timp necesară pentru îndeplinirea scopurilor sale legitime:

 

  • Comunicări, soluționarea cererilor și plângerilor, suport clienți – pentru o perioadă de până la 3 ani
  • Achiziția de produse, bazat pe contractul nostru cu dvs. – pentru o perioadă de până la 3 ani
  • Cont de client – până când vă retrageți consimțământul sau contul devin inactiv. Contul de client devine inactiv dacă nu s-a efectuat nicio logare în cont timp de 2 ani.
  • Facturare și arhivare documente contabile – până la 10 ani, conform termenelor legale în vigoare;
  • Rating-uri și recenzii – până când vă retrageți consimțământul;
  • Marketing si relații publice – până când vă retrageți consimțământul;
  • Mentenanță, securitate, apărarea drepturilor noastre în justiție – pentru o perioadă de până la 3 ani;
  • Protecția împotriva fraudei, investigații ale autorităților publice și organelor judiciare – conform termenelor legale în vigoare și pe perioada derulării oricărei investigații, litigiu etc.

Fără a aduce atingere celorlalte prevederi ale acestei secțiuni, vom păstra informații si documente (inclusiv documente electronice) care conțin date cu caracter personal:

  • in măsura in care suntem obligați sa facem acest lucru prin lege;
  • in cazul in care informațiile / documentele sunt relevante pentru orice procedura judiciara in curs sau potențiala; si
  • pentru a stabili, exercita sau apară drepturile noaste legale (inclusiv furnizarea de informații altor persoane in scopul prevenirii fraudei).
  1. Securitatea datelor personale

Pentru a va proteja confidențialitatea datelor si a informațiilor personale pe care le transmiteți prin utilizarea acestui Site, vom menține garanții fizice, tehnice si administrative.

Actualizam si testam tehnologia noastră de securitate in mod continuu. Restricționam accesul la datele dvs. personale doar acelor angajați care trebuie sa prelucreze acele informații pentru a va oferi beneficii sau servicii. In plus, instruim angajații noștri cu privire la importanta confidențialității si menținerea confidențialității si securității informațiilor dvs.

Daca apare o breșă sau un incident cu privire la datele cu caracter personal, vom face totul pentru a o elimina si pentru a evalua un nivel de risc legat de breșă/incident in conformitate cu politica noastră privind încălcarea datelor cu caracter personal. In cazul in care se constata ca breșa/incidentul poate duce la vătămări fizice, materiale sau nemateriale pentru dvs. (de exemplu, discriminare, furt de identitate, frauda sau pierdere financiara), va vom contacta fără întârzieri nejustificate, cu excepția cazului in care legea prevede altfel. Toate demersurile noastre vor fi luate in deplina cooperare cu autoritatea competenta de supraveghere.

  1. Modificări ale politicii privind confidențialitatea

Este posibil sa actualizam din când în când acest document de informare prin publicarea unei noi versiuni pe acest Site web.

Având in vedere ca legile privind protecția datelor cu caracter personal, interpretările organelor de stat, recomandările autorităților de supraveghere se schimba si se îmbunătățesc din când in când, se așteaptă ca aceasta notificare privind confidențialitatea si condițiile de utilizare sa se schimbe si ea. Ne rezervam dreptul de a modifica in orice moment, din orice motiv si fără notificare acest document de informare. Orice modificare a politicii noastre de confidențialitate va fi afișata pe aceasta pagina, astfel încât sa fiți conștienți de politicile noastre. Dispozițiile conținute in prezentul document înlocuiesc toate anunțurile sau declarațiile anterioare privind practicile noastre de confidențialitate si termenii si condițiile care guvernează utilizarea acestui site web.

  1. Site-urile tertelor parti

Acest site poate include hyperlink uri si detalii despre site-urile web ale unor terțe parți. Nu avem niciun control si nu suntem responsabili pentru politicile si practicile de confidențialitate ale unor terțe parți.

  1. Despre cookie-uri

Așa cum este valabil pentru cele mai multe dintre site-urile web, acest Site colectează automat anumite informații si le stochează in fișierele jurnal. Acestea includ adresele Protocolului Internet (IP), locația geografica a computerului sau a dispozitivului, tipul de browser, sistemul de operare si alte informații despre vizitarea acestui site, de exemplu, paginile vizualizate. Aceste informații sunt utilizate pentru a îmbunătăți acest site web si, datorita acestei îmbunătățiri constante, pentru a servi mai bine utilizatorilor noștri. Adresa dvs. IP poate fi, de asemenea, utilizata pentru a diagnostica problemele cu serverul nostru, pentru a administra acest Site, pentru a analiza tendințele, pentru a urmări navigarea unui utilizator pe site si pentru a colecta informații demografice, pentru a ne ajuta sa înțelegem preferințele vizitatorilor si nevoile acestora.

Acest site utilizează, de asemenea, cookie-uri. Pentru mai multe detalii privind cookie-urile, va rugam sa accesați Documentul de informare a utilizatorilor despre prezenta cookie-urilor pe site

  1. Securitatea site-ului

Nu putem garanta ca transmisiile de date pe Internet pot fi 100% sigure. Cu toate acestea, BARBATO TRADE folosește masuri de securitate a site-ului in conformitate cu cele mai bune practici pentru a proteja Site-ul, e-mailurile si listele de corespondenta. Aceste masuri includ masuri tehnice, procedurale, de monitorizare si de urmărire destinate sa protejeze datele de folosirea incorecta, accesul neautorizat sau dezvăluirea, pierderea, modificarea sau distrugerea datelor.

In situațiile în care vor apărea incidente de securitate, obiectivele noastre sunt sa identificăm cu rapiditate cauzele și să izolăm problema, pentru a asigura sau restabili funcționalitatea corespunzătoare si pentru a minimiza neplăcerile utilizatorilor noștri. Daca este necesar, BARBATO TRADE va notifica autoritățile competente despre aceste incidente de utilizare incorecta sau incursiune neautorizata in site-ul BARBATO TRADE.

  1. Intrebari, nelamuriri, reclamatii

Daca aveti intrebari cu privire la informatiile dvs. personale sau daca doriti sa va executati drepturile sau aveti nelamuriri sau reclamatii, va rugam sa ne contactati prin trimiterea unui e-mail la responsabilul pentru protectia datelor la  office@out-door.ro.

Daca doriti sa nu folosim informatiile pe care ni le-ati furnizat, va rugam sa ne trimiteti un e-mail catre office@out-door.rocu titlul „Nu utilizati datele mele” si numele dvs.

Pentru a va actualiza sau a corecta datele dvs. personale, va rugam sa contactati responsabilul pentru protectia datelor la office@out-door.ro.