În mod normal, pe un site obișnuit care vinde prelate de soare, titlul “tot ce trebuie să știi despre prelatele de soare” ar fi fost urmat de subtitlul “de ce ai nevoie de o prelată de soare”. Noi suntem însă un site care pleacă de la premisa că ești suficient de inteligent încât să știi că prelatele de soare se folosesc la… a face umbră. Indiferent dacă sunt folosite din nevoia de a proteja de razele UV sau pur și simplu pentru a crea spații răcoroase, prelatele de soare sunt o soluție accesibilă, funcțională și cu impact estetic foarte plăcut. Forma și designul prelatele noastre sunt derivate din conceptual pânzelor de corabie, pentru a asigura rezistența maximă sub acțiunea vântului.

 

Materialele

Materialele folosite sunt de calitate superioară, durabile, rezistente la intemperii, mucegai ți umezeală cât și foarte ușor de curățat. Membrana din care sunt confecționate prelatele se numește HDPE (High Density Polyethylene) și este un produs tehnologic foarte avansat, revoluționând practic sistemele de umbrire. Având peste 40 de ani de experiență, utilaje moderne importate din Germania, personal cu înaltă calificare și clienți din SUA, Australia, UK, Germania, Italia și Olanda oferim produse de calitate la prețuri foarte bune. Indiferent pentru ce le-au folosi, prelatele noastre de soare sunt o alegere naturală și inspirată.

Inovație

Materialul din care sunt create prelatele, HDPE, rezistă la vânt, intemperiilor și expunerii prelungite la soare, fără a-și schimba proprietățile. Colțurile sunt ranforsate și au inele de oțel inoxidabil cu diametrul între 6-8mm, special concepute pentru a rezista rafalelor de vânt. Prelatele noastre vin într-o gamă largă de culori, forme și modele adaptate oricărui spațiu. Membrana prelatelor noastre poate asigura până la 95% protecție împotriva razelor UV și are un grad ridicat de umbrire. Membrana HDPE facilitează transferul de aer pe verticală, asigurând umbra de calitate fără efect de seră.