Viziunea…

Încălzitoarele noastre sunt fabricate de către unul din cei mai experimentați și dedicați producători de aparate electrice din China. Produsele noastre sunt exportate în principal în Europa, America de Nord, Australia, Japonia și Coreea. Înființată în 2007 în Guangdong, China și avînd peste 72 de angajați, compania a dedicat toate resursele disponibile pentru dezvoltare și tehnologizare stabilind, că prioritate de fabricație, producția de încălzitoarele electrice de exterior funcționale indiferent de condițiile meteo.

Pentru a putea satisface o gamă cît mai variată din dorințele clienților, a fost formată o echipă de profesioniști, avînd ca scop investigarea pietetei și proiectarea celor mai potrivite incalzitoare în acord cu dorințele clienților. Așa au reușit să fie dezvoltate produse precum încălzitoarele coloană și mesele cu încălzire.

Ghidați de politică „Supremacy of Customer’s Trust and Interest” compania a obținut certificatul internațional de calitate ISO9001:2008, iar produsele comercializate sunt aprobate de ETL, cETL, CE,GS, EMC, CB, ERP, RoHS și REACH. În același timp, încercam să oferim servicii de înaltă calitate pentru fiecare client, pre-service, în-service și după-service.

Avînd idei inovatoare, experiența în industria aparatelor electrice de lungă durată, facilități de producție modernă, sistem avansat de gestionare a producției, viziunea noastră la nivel mondial este bazată pe înaltă eficientă și dezvoltare ștințifică permanență.

Permanent, ne vom focusa pe transformarea ideilor noastre inovatoare în realitate, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor.

Vom continua să oferim și în viitor, noi și noi produse inovatoare. Sunteți bineveniți să beneficiați de ideile noastre, de produsele noastre, de o viață mai bună.